icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Enefit Mobiili


mobiili

Tarjoamme asiakkaillemme kaksi tapaa sähkölaskun pienentämiseen: edullisen sähkön ja sähkön käytön vähentämisen.

Enefit Mobiili –sovellus on digitaalinen ratkaisu jälkimmäiseen. Kulutustietosi, sopimustietosi sekä markkinahinnat ovat kaikki helposti saatavilla yhdessä sovelluksessa.

Enefit Mobiili –sovelluksen avulla pystyt tarkkailemaan ja vertailemaan omaa sähkönkulutustasi päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuositasolla ja pystyt pienentämään sähkölaskuasi keskimäärin jopa 15%!


mobiili

Miten Enefit Mobiilia käytetään?

Lataa Enefit Mobiili – sovellus ilmaiseksi AppStoresta tai Google Play –palvelusta. Kirjaudu sisään asiakastietoihisi henkilötunnuksellasi ja puhelinnumerollasi. Tämän jälkeen saat tekstiviestillä tunnuskoodin, jota tarvitset kirjautuessasi. Voit myös halutessasi kokeilla sovellusta ilman sisäänkirjautumista demoversion avulla. Aloitusruudussa näet käyttöpaikkatiedot, sähkönkulutuksesi ja Nordpool Spot –markkinahinnat.

mobiili

Sähkönkulutustietosi

Enefitin asiakkaana voit tarkastella kulutushistoriaasi kausittain: päivä-, viikko-, kuukausi tai vuositasolla. Vihreät palkit näyttävät kulutuksesi ja musta viiva on valitun ajankohdan markkinahinta. Voit myös vertailla kulutustietojasi helpon kalenterinäkymän avulla.

mobiili

Kuluta viisaasti

Sovellus näyttää seuraavan päivän sähköhinnat, jolloin voit kohdentaa omaa kulutustasi edullisempaan ajankohtaan. Esimerkiksi talvisin kylmällä säällä sähköä käytetään erityisesti päiväsaikaan paljon lämmitykseen, jolloin sähkön hinta nousee. Tämän tiedon avulla voit siirtää kodinkoneiden päälle laittamisen myöhäiseen iltaan, jolloin sähkön hinta laskee yleisen kulutuspiikin jälkeen.

mobiili

Käytä ilmoituksia

Saat myös halutessasi ilmoituksen kun seuraavan päivän markkinahinnat ovat saatavissa. Voit saada ilmoituksen, kun sähkön hinta on matalampi tai korkeampi kuin olet sovellukseen määritellyt. Hyödyt sovelluksesta myös kiinteähintaisessa sopimuksessa seuraamalla omaa sähkönkulutustasi.

mobiili

Markkinahinnat

Voit myös selata markkinahintoja tunneittain, päivittäin ja kuukausittain.

Näkymässä on markkinoiden keskihinta ilman marginaalia sekä päivän korkein markkinahinta.

mobiili

Sopimustietosi

Näet Enefit Mobiili – sovelluksen sopimusnäkymästä sähkösopimuksesi perustiedot missä ja milloin vain

  • Käyttöpaikka/Käyttöpaikat
  • Sopimuksen nimi
  • Sopimuskohtaiset kiinteät hinnat snt/kWh tai marginaali snt/kWh ja perusmaksu €/kk
  • Sopimuksen aloituspäivämäärä ja mahdollinen lopetuspäivämäärä (määräaikainen sopimus).
mobiili

Lataa Enefit Mobiili!


Uutiset & blogi

Täältä löydät viimeisimmät Enefit-uutiset ja voit piipahtaa lukemassa blogiamme.

Meidän tarinamme

Olemmeko tavanneet aikaisemmin? Olet todennäköisesti käynyt Virossa. Kiitos siitä!

Ota yhteyttä

Autamme sinua mielellämme