icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut ja vastausaikamme voivat venyä. Omat ajantasaiset sopimustietosi näet Enefit Online kirjautumalla. Pyydämme ystävällisesti, että jätät samasta aiheesta vain yhden yhteydenoton. Näin asiakaspalvelumme ei ruuhkaudu entisestään ja pystymme käsittelemään asiasi nopeammin. Teemme kuitenkin parhaamme ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman pian. Käsittelemme saapuneet viestit vanhimmasta alkaen, joten odotathan vastaustamme. Jos et ole vielä ilmoittanut tilinumeroasi sähköhyvitystä varten voit sen lähettää sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@enefit.fi.
Enefit Asiakaspalvelu

Tietoa sähköhyvityksestä


Katso tästä lisää

Valitse vihreä sähkö!

Meiltä saat kotiisi fossiilivapaasti tuotettua sähköä.

Tee sähkösopimus jo tänään joko verkossa tai soittamalla numeroon 09 7479 0747.


Valitse tuote

Miksi Enefit?


Älykästä

Enefitin sovelluksen avulla sinusta tulee fiksumpi ja tehokkaampi sähkönkuluttaja.

Yksinkertaista

Tuote on näppärä valita, sopimus on helppo tehdä ja asiakaspalvelumme on erinomainen.

Kustannustehokasta

Osta edullista sähköä tai käytä sitä vähemmän. Autamme sinua molemmissa.Ansaitse jopa 15 % tuloja ilman lisäinvestointeja

Enefitin joustavan energianhallintapalvelun avulla voit ansaita tuloja muuttamalla energiaa kuluttavien tai energiaa tuottavien laitteiden ja prosessien kuormitusta.

Lue lisää
Sähköyhtiö puhelimessasi

Sähköyhtiö puhelimessasi

Enefitin sovelluksen avulla pystyt tarkkailemaan sähkönkulutustasi tunnin tarkkuudella. Tavoitteemme on tehdä elämästäsi helpompaa hyvillä palveluilla ja edullisilla hinnoilla.


Asiakaskokemuksia


"Kiitos ystävällisille asiakaspalvelijoille! Asiani vaati useamman asiakaspalvelijan kanssa keskustelua, mutta homma hoitui tosi nopeasti ja mukavasti. Jäi hyvä mieli :)"

Anni

"Erittäin ihana, ystävällinen ja nopea asiakasneuvoja (sydän hymiö) chat palvelu super nopea ja osaava henkilöstö!!!"

Setareh

"Asiakaspalvelusta vastattiin nopeasti ja kysymys sai selvän vastauksen."

Vera, Espoo

"Asiakaspalvelu auttoi ystävällisesti ensimmäisen sähkösopimuksen teossa. Arvosana 10+"

Paula

"Hyvä asiakaspalvelu chatin kautta. Helppo kännykkäsovellus sähkönhinnan seuraamiseen.Vihreää sähköä ilman siitä tulevia lisämaksuja."

Tanja, Kuopio

"Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu. Ongelmani otettiin heti käsittelyyn ja sain ohjeet, miten toimia. Kiitos!"

Satu, Lieto

"Pieni hinta, ystävällinen asiakaspalvelu ja uusiutuvat energiamuodot."

Anne, Heinola

"Edullisuus"

Reino, Teuva