VALITSE VIHREÄ SÄHKÖ – LUONTO JA KUKKAROSI KIITTÄVÄT!

PIENENNÄ SÄHKÖLASKUASI JOPA 15 % ENEFIT MOBIILI -SOVELLUKSEN AVULLA

Tarkista laskurilla, miten paljon voit säästää yhdessä Enefit Mobiili -sovelluksen ja Enefit Markkina -sopimuksen avulla.

Enefit Markkina -sopimuksessa sähkön hinta perustuu markkinahintoihin. Maksat siis aina sähkömarkkinoiden sen hetkisen hinnan mukaan - sähkön hintasi on tämä tuntihinta + alv 24 % + marginaalimme. Tuntihintaa ja sähkönkulutustasi voit seurata helposti ilmaisessa Enefit Mobiili -sovelluksessamme.

Tee Enefit Markkina -sopimus nyt, ja saat marginaalin nyt kolme ensimmäistä kuukautta hintaan 0,19 snt/kWh sekä 3 kk perusmaksut hintaan 0 €!

Voit valita myös määräaikaisen Enefit Takuu -sopimuksemme, jossa hinta on kiinteä kahden vuoden ajan. Saat nyt 3kk perusmaksut hintaan 0 €!


Valitse sinulle sopiva sähkösopimus

Tarjous voimassa 2.1.-31.3.2019


Enefit Takuu

Enefit Takuu on helpoin tapa suunnitella ja hallita sähkönkulutustasi. Sähkön hintasi on kiinteä 24 kuukauden ajan ja sopimus on määräaikainen. Sähkömme 100 % vihreää sähköä.

Saat nyt 3 KK PERUSMAKSUT ILMAISEKSI!

Enefit Takuu 24 kk: 6,69 snt / kWh
(norm. perusmaksu 2,49 € /kk)

Enefit Markkina

Enefit Markkina -sähkösopimuksessa sähkön hinta perustuu täysin markkinahintoihin. Enefit Markkina on toistaiseksi jatkuva sähkösopimus. Sähkömme 100 % vihreää sähköä.

Saat nyt 3 KK PERUSMAKSUT ILMAISEKSI!

Markkinahinta + välityspalkkio 0,29 snt / kWh
(norm. perusmaksu 2,49 € /kk)


15% pienempi sähkölasku Enefit Mobiili - sovelluksen avulla

Laskurilla näet miten paljon voit säästää asiakkaanamme Enefit Mobiili -sovelluksen avulla. Voit tarkastella säästöjä kolmessa esimerkkitapauksessa: kerrostalossa, omakotitalossa ja sähkölämmitteisessä omakotitalossa.

haluamme että sinusta tulee fiksumpi ja tehokkaampi energian käyttäjä
  • Tiedostamalla mistä laskusi koostuu

    Mobiilisovelluksellamme näet sähkön käyttösi tunnin tarkkuudella


  • Käyttämällä energiaa viisaasti

    Tuntihintojen avulla opit ajoittamaan kulutuksen oikeille tunneille

27

Käyttämällä vähemmän energiaa, säästät myös veroissa ja siirtomaksuissa. Säästö kokonaisuutena on jopa kolminkertainen.Kerrostalo

Omakotitalo

Omakotitalo sähkölämmityksellä

3000

kWh / vuosi


Etkö vieläkään ole vakuuttunut?