icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Onnea uuteen kotiin! Muutamme mielellämme mukanasi.

Muuttajan muistilista

  • Hanki tai tilaa muuttolaatikot ja -auto
  • Siivoa komerot ja varastot, hankkiudu eroon ylimääräisistä tavaroista
  • Ilmoita muutosta nykyisille ja uusille palveluntoimittajillesi (sähkö, netti, vakuutus, lehdet jne)
  • Muista tehdä muuttoilmoitus postiin ja maistraattiin
  • Pakkaa tavarat valmiiksi ja tee loppusiivous - ja eikun muuttamaan!
  • Pidä tupaantuliaiset uudessa kodissasi!

Muutto & sähkösopimus


Sähkön kokonaishinta koostuu siirtolaskusta ja myyntilaskusta. Siirto/sähköverkkoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, mutta kuluttaja voi kilpailuttaa sähkönmyyjänsä.

Sähkösopimuksesi päättyy aina muuton yhteydessä olipa kyseessä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Sinulla voi olla samanaikaisesti voimassa useampia sopimuksia eri osoitteissa. Saatat myös tarvita sähköä kahdessa paikassa, jos vaikka remontoit uutta asuntoa, mutta asut vielä vanhassa osoitteessasi.

Voit tehdä sähkösopimuksen etukäteen jopa 3 kk ennen itse muuttoa, mutta viimeistään pāri viikkoa ennen. Saat sähkösopimuksen kauttamme kaikkialle Suomeen (lukuun ottamatta Ahvenanmaata).

Tarkista että saat juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen, tuotteemme löydät täältä.

Teitpä sopimuksen verkossa tai puhelimitse, hoidamme myös vanhan sopimuksen päättämisen saman tien riippumatta siitä minkä yhtiön asiakas olet. Sinun ei myöskään tarvitse ottaa yhteyttä sähkönsiirtoyhtiöön, se muuttuu uuden osoitteesi perusteella automaattisesti.

Muuta ilman huolia sähköistä, olemme nyt huolehtineet kaikesta siihen liittyvästä!


Uutiset & blogi

Täältä löydät viimeisimmät Enefit-uutiset ja voit piipahtaa lukemassa blogiamme.

Meidän tarinamme

Olemmeko tavanneet aikaisemmin? Olet todennäköisesti käynyt Virossa. Kiitos siitä!

Ota yhteyttä

Autamme sinua mielellämme