icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Millainen sähkönkäyttäjä olet?

Millainen sähkönkäyttäjä olet?

Taas ollaan siinä vaiheessa vuotta, kun opiskelijat palailevat koulun penkille ja moni aloittaa kokonaan uudet opinnot tai kiinnostavan kurssin. Kaikkea ei kuitenkaan kouluissa opeteta – kuten sähkönkulutuksen seuraamista. Jopa 44 % suomalaisista ei tiedä omaa sähkönkulutustaan, eikä tämä katso koulutusta.

Enefitillä me uskomme, että koskaan ei ole liian myöhäistä oppia jotain uutta. Back to school -kauden kunniaksi teimmekin lyhyen testin, jossa kuka tahansa voi testata omat tietonsa ja oppia lisää sähkönkulutuksesta. Tee testi täällä ja ota selvää, valmistutko sähköfuksin, -kandin vai -maisterin paperein. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa vuoden sähköt!

Koulujen alkamisen lisäksi myös moni muutto ajoittuu syksyyn. Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, vaikka osoite ei muuttuisikaan, mutta viimeistään muuttaessa on hyvä hetki tarkistaa seuraavat: ethän maksa turhasta ja sähköistyyhän sinunkin kotisi jo täysin vihreästi? Kun kartoitat vaihtoehtojasi, kannattaa tarkastaa myös Enefitin ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki myymämme sähkö tulee täysin uusiutuvista energianlähteistä. Muistathan myös, että voit valita Enefitin sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen – muutitpa sitten Utsjoelle tai Hankoon, Vaasaan tai Kuopioon.