icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Enefit aloittaa sähkön myynnin Ruotsissa

Enefit aloittaa sähkön myynnin Ruotsissa

Enefit laajentaa toimintaansa Ruotsiin ja aloittaa siellä tänään sähkön myynnin. Ruotsi on kuudes markkina-alue, jolla Eesti Energia myy sähköä. Ruotsissa Enefit keskittyy tarjoamaan palvelujaan erityisesti perheille ja yrityksille.

Enefit tarjoaa Ruotsissa muilta markkina-alueiltaan tuttuja digitaalisia ratkaisuja, kuten käyttäjäystävällisen asioinnin ja mobiilisovelluksen sähkön kulutusseurantaa varten. Ruotsissa Enefitin johtajana toimii Jonas Lindelöf, joka on toiminut energia-alalla yli 20 vuoden ajan. Hän siirtyy Enefitille myyntijohtajan pestistä Telge Energi -yhtiössä.

  • Ruotsissa on käynnissä sellainen trendi, että monet eivät tiedä sähkösopimuksensa sisältöä kunnolla. Usein tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset jäävät kalliiden sopimusten loukkuun. Tämä on epäonnista esimerkiksi perheille, jotka käyttävät runsaasti sähköä ja ovat monesti taloudellisesti tiukoilla. Uskomme, että keskittymällä tähän kohderyhmään voimme saavuttaa Ruotsissa vahvan aseman, sanoo Lindelöf.