icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Meidän tarinamme

Tietoa yhtiöstä

Olemme Eestin valtion omistama kansainvälinen energiayhtiö, joka toimii Eestin, Latvian, Liettuan, Suomen ja Puolan sähkö- ja kaasumyyntimarkkinoilla sekä kansainvälisillä nestemäisten polttoaineiden markkinoilla.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme hyödyllisiä ja käteviä energiaratkaisuja sekä tuottaa energiaa entistä ympäristöystävällisemmin, koska tällä tavoin voimme tehdä panoksemme maailman puhtauden parantamiseksi.

Enefit tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2045 mennessä

Otamme suuria askelia kohti maailmaa, jossa energia on puhtaampaa:

  • Tarjoamme vihreää sähköä asiakkaillemme viidellä eri markkinalla.
  • Tarjoamme asiakkaille hyödyllisiä ja ympäristöystävällisiä kokonaisratkaisuja.
  • Kehitämme aurinkopuistoja, maa- ja merituulipuistoja sekä näihin liityviä sähkön varastointiratkaisuja.

"Uskomme, että sähköistyminen, eli vihreän sähkön laajempi käyttö liikenteessä, asumisessa ja teollisuudessa, on paras ja nopein tapa vähentää hiilidioksidipäästöjä kokonaisuudessaan maailmassa. Seuraavan viiden vuoden aikana Enefit lisää uusiutuvia lähteitä käyttävän sähkötuotantonsa kapasiteettia kaksi ja puoli kertaa. Näemme roolimme ja vastuumme vihreän vallankumouksen mahdollistajana. Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja tekemään heidän matkansa kohti pienempää ympäristöjalanjälkeä. Sitä varten meillä on jo olemassa tarvittavat palvelut kokonaisvaltaisine ratkaisuineen odottamassa asiakkaita."

Hando Sutter,
Eesti Energian toimitusjohtaja

Me luotamme digitaalisiin ratkaisuihin

Virolaiset luottavat digitaalisiin ratkaisuihin. Haluamme tarjota suomalaisille ammattitaitoisia ja laadukkaita digiratkaisuja. Siksi olemme täällä. Meiltä saat helpon tavan hallita sähkösopimustasi ja voit samalla olla oman sähkönkulutuksesi herra.

Missiomme – koko energiamme ihmisten hyväksi!

Tavoitteemme on että kaikilla olisi tulevaisuudessa riittävästi energiaa joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä. Arvomme työnteossa ovat:


Asiakashyöty

Voimme menestyä vain, jos luomme lisäarvoa asiakkaillemme.

Arvoa nostava

Keskitymme tehtäviin jotka luovat enemmän arvoa.

Monimutkaiset asiat yksinkertaisiksi

Muutamme monimutkaiset asiat helpoiksi ja ymmärrettäviksi.

Turvallisuus ennen kaikkea

Tehtävissämme on aina riskejä ympäristölle ja ihmisten terveydelle. Siksi arvioimme asiat aina työturvallisuuden, terveyden ja ympäristömme näkökulmasta.

Kaikki riippuu minusta

Oma energiani, sitoutumiseni ja vastuullisuuteni takaavat yhteisten tavoitteiden saavuttamisen.

Tarjoamme energiaratkaisuja myös yritysasiakkaille

Kesäkuusta 2021 lähtien tarjoamme Suomessa myös yritysratkaisujamme. Ensimmäinen käynnistämämme palvelu oli joustava energianhallintapalvelumme (ansaitse lisätuloja yrityksesi sähkölaitteilla), jonka avulla asiakkaat voivat ansaita tuloja muuttamalla energiaa kuluttavien tai energiaa tuottavien laitteidensa kuormitusta keskeisiä prosesseja häiritsemättä.

Laitteiden joustava hallinta antaa mahdollisuuden käyttää sähköjärjestelmässä enemmän uusiutuvaa energiaa ja vähentää teollisuusyritysten ympäristöjalanjälkeä. Joustavuuden ansiosta laitteen omistaja voi saada ylimääräisiä tuloja osallistumalla sähköjärjestelmän tasapainon ylläpitämiseen. Palvelu auttaa asiakkaita ja koko energia-alaa pääsemään lähemmäs hiilineutraaliutta.