icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Hei, olemme Virosta!

Olemmeko tavanneet aikaisemmin? Olet todennäköisesti käynyt Virossa. Kiitos siitä! Virossa puhdas ja koskematon luonto elää harmoniassa yhden maailman digitaalisesti edistyneimmän yhteiskunnan kanssa.

Virolaiset haluavat tehdä asioita nopeasti, tehokkaasti ja verkossa – internet on meille itsestäänselvyys. Kiitos internetin, meistä 1/3 äänestää verkossa ja 98% tekee veroilmoituksensa kolmessa minuutissa. Vain naimisiinmeno, eroaminen ja kiinteistön myyminen eivät onnistu verkossa.

Me luotamme digitaalisiin ratkaisuihin

Virolaiset luottavat digitaalisiin ratkaisuihin. Haluamme tarjota suomalaisille ammattitaitoisia ja laadukkaita digiratkaisuja. Siksi olemme täällä. Meiltä saat helpon tavan hallita sähkösopimustasi ja voit samalla olla oman sähkönkulutuksesi herra.

VISIO


Vihreitä energiaratkaisuja – yksinkertaisesti!


Enefit on Suomen nopeimmin kasvava energiapalveluiden koti.MISSIO


Tuemme asiakasta vähentämään energiankulutusta ja siirtymään ympäristöystävällisempiin energiamuotoihin


Vastuullisuus näkyy kaikissa palveluissamme korkeana laatuna, turvallisuutena, luotettavuutena ja helppokäyttöisinä kokonaisratkaisuina.

Keitä olemme?

Olemme Eesti Energian tytäryhtiö ja energia-alan ammattilainen, jonka toiminnan keskipisteessä ovat vihreät arvot ja korkeatasoiset digitaaliset ratkaisut. Juuremme ovat Virossa, maailman digitaalisesti edistyneimmässä yhteiskunnassa, jossa emoyhtiömme Eesti Energia sijaitsee. Eesti Energia on Viron suurin energiatuottaja, joka muodostuu yli 20 yhtiöstä ja työllistää yli 6000 ihmistä. Eesti Energian toiminta yltää Suomen ja Viron lisäksi Latviaan, Liettuaan, Puolaan ja Ruotsiin.

Missä ja miten työskentelemme?

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Noudatamme Suomen lakeja kaikessa toiminnassamme.

Arvomme

Meille vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoista, jonka vuoksi myymme Suomessa vain NordPool –sähköpörssistä ostamaamme uusiutuvaa sähköä. Sähkö on peräisin vesi-, tuuli-, aurinko- ja bioenergiasta. Haluamme edistää maapallomme hyvinvointia sisällyttämällä uusiutuvan energian kaikkiin sopimuksiimme ilman lisämaksua ja kannustamalla asiakkaitamme minimoimaan sähkönkulutuksen.


Miten voimme sitten olla 100 % varmoja, että asiakkaidemme pistokkeesta virtaava sähkö on täysin vihreää?

Tämä tapahtuu sähköpörssin avulla. Ostamalla Nordpool –sähköpörssistä pelkästään uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua sähköä nostamme vihreän sähkön kysyntää. Jotta kysyntä ja tarjonta kohtaisivat, on energiantuottajien käytettävä uusiutuvia energianlähteitä sähkön tuottamiseen. Tämän seurauksena uusiutuvien energianlähteiden käytön osuus kasvaa.


Lisäämällä vihreän sähkön tuotantoa ja vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä voidaan hillitä ilmastonmuutosta ja olla mukana säilyttämässä monimuotoista luontoa tuleville sukupolville. Yksittäiselle ihmiselle vihreään sähköön siirtyminen on ympäristöteko, jolla voi vähentää jopa neljänneksen henkilökohtaisia ilmastopäästöjä.

Hei!

Olen työskennellyt sähkön myynnin parissa 10 vuoden ajan. Lähdin mukaan tuomaan Enefitiä Suomeen, koska uskon Enefitin tarjoavan kuluttajalle Suomessa täysin uudenlaisen tavan hallita omaa energiankulutustaan ja pienentää näin sähkölaskua. Tervetuloa kokeilemaan palveluitamme!

Ville Pentti

toimitusjohtaja

+358 40 591 9779
ville.pentti@enefit.fi

Uutiset & blogi

Täältä löydät viimeisimmät Enefit-uutiset ja voit piipahtaa lukemassa blogiamme.

Meidän tarinamme

Olemmeko tavanneet aikaisemmin? Olet todennäköisesti käynyt Virossa. Kiitos siitä!

Ota yhteyttä

Autamme sinua mielellämme