icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Enefit ja Vertaaensin.fi yhteistyöhön

Enefit ja Vertaaensin.fi yhteistyöhön

Enefit on aloittanut yhteistyön VertaaEnsin.fi kanssa, joka on Suomen johtavia taloustuotteiden vertailupalveluja. Enefitin tuotteita voi nyt vertailla ja hankkia VertaaEnsin.fi sähkösopimusten vertailutyökalulla.

Sähkösopimuksen säännöllinen kilpailuttaminen ja hintavertailu on hyödyllistä kuluttajille. On tärkeää, että on olemassa puolueettomia ja riippumattomia palveluntarjoajia, joissa erilaisia sähkösopimuksia voi vertailla monipuolisesti ja läpinäkyvästi.

"Enefitin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme hyödyllisiä ja helppoja energiaratkaisuja. Haluamme osaltamme lisätä uusiutuvien energianlähteiden tuotantoa ja näin varmistaa puhtaamman ympäristön. Yhteistyö VertaaEnsin kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden tavoittaa yhä useampia suomalaisia, jotka etsivät 100% vihreää sähkönmyyjää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakaslähtöistä palvelua ja kilpailukykyisiä tarjouksia", kommentoi Indrek Randveer, hallituksen puheenjohtaja Enefit Oy.

“Olemme todella innoissamme, että saamme aloittaa yhteistyön Enefitin kanssa, joka yhtiönä on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan digitaalisten kanavien kautta ja tuottamaan asiakkailleen erinomaisia digitaalisia ratkaisuja oman sähkönkulutuksen hallinnointiin . Lisäksi heidän keskittyminen vain uusiutuviin energialähteisiin tuo suomalaisille mahtava vaihtoehdon valita täysin vihreää sähköä.”, sanoo VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.

Mikä on Enefit Oy?

Enefit on virolaisen Eesti Energian tytäryhtiö. Eesti Energia on jo vuonna 1939 perustettu, Viron valtion omistama energiayhtiö. Eesti Energia on Viron suurin energiatuottaja, ja sillä on tytäryhtiöidensä kautta toimintaa muun muassa Virossa, Latviassa, Liettuassa, ja nyt myös Suomessa.

Yhtiön missiona on helpottaa asiakasta energiakulutuksen vähentämisessä, sekä ympäristöystävällisiin energialähteisiin siirtymisessä. Enefit korostaa toiminnassaan vastuullisuutta ja vihreän sähkön kysynnän lisäämistä.

Enefit myy Suomessa ainoastaan uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Enefitin kaikki sähkösopimukset ovat siis niin sanottuja vihreitä sähkösopimuksia. Yritys käyttää NordPoolin pörssisähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla, eli tuuli-, vesi-, aurinko- ja bioenergialla.

Enefit tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisen ratkaisun, jonka avulla on mahdollista seurata omaa sähkönkulutusta ja näin myös pitää sähkölasku kurissa. Kyseessä on Enefit Mobiili -sovellus, josta asiakas löytää omat kulutustiedot, sopimustiedot, sekä markkinahinnat.

Mikä on VertaaEnsin.fi?

VertaaEnsin.fi:n missio on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään parempia talouspäätöksiä. – yksi mission kulmakivistä on tarjota kuluttajille markkinoiden paras valikoima tuotteita ja yksinkertaisia palveluita mitkä auttavat säästämään rahaa ja aikaa.

Tarjoamme suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava talous- ja rahoitustuotteiden valikoima, sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi.