icon_search icon_caret_down icon_home icon_calendar icon_caret_updown icon_tick icon_x icon_profile icon_location icon_confirm icon_client_new icon_client_login icon_contract icon_moving icon_menu icon_facebook icon_twitter icon_linkedin icon_youtube icon_loader icon_exit icon_contract_2 icon_invoice icon_consumption icon_bell icon_personal icon_bell_lg icon_contract_lg icon_invoice_lg icon_consumption_lg icon_profile_lg package_fix package_spot icon_plus icon_arrow_left icon_bulb icon_piggy icon_select

Ympäristöystävällinen edelläkävijä valitsee Enefit Mökkisähköt

Ympäristöystävällinen edelläkävijä valitsee Enefit Mökkisähköt

Enefitin uusi Mökkisähköt-palvelu mahdollistaa sähkön mukavuuden sinne, minne sähköverkko ei ulotu. Älykäs järjestelmä sopii erityisen hyvin kaikille ympäristöystävällisistä valinnoista ja omavaraisuudesta kiinnostuneille vapaa-ajan asujille.

Kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja viimeistään nyt on aika valmistautua mökkeilykauteen. Tiesitkö, että jopa 54 000 Suomen kesämökeistä on sähköttömiä? Mukavaan elämiseen riittävän sähköistyksen hankkiminen tällaiselle mökille voi kuulostaa työläältä, mutta tulevaisuuden ratkaisuilla se on sekä ympäristöystävällistä että helppoa. Tällainen ratkaisu on Enefit Mökkisähköt.

Mökkisähköt on itsenäinen ja kustannustehokas ratkaisu mille tahansa asunnolle ilman sähköverkkoliittymää, myös uudisrakennuksille. Paketti koostuu aurinkopaneeleista ja akustoista sekä älykkäästä hallintajärjestelmästä säänkestävässä kaapissa. Tuotteeseen kuuluu asennuspalvelu asiantuntijoilta, ja käyttöönoton jälkeen seuranta onnistuu helposti omalla älylaitteella. Näet laitteelta mm. aurinkopaneelien tuottomäärät, akkujen varaustason ja järjestelmän tilan.

Mukavuutta mökille ilman sähkönsiirtomaksuja

Sähköverkosta riippumaton Mökkisähköt on omavarainen valinta. Järjestelmän hankkinut maksaa jatkossa vain omasta järjestelmästään verkkoyhtiön siirtomaksujen sijaan. Aurinkoenergia itsessään ei maksa mitään alkuinvestoinnin jälkeen.

Enefit Mökkisähköt vapauttaa käyttäjänsä sähkön siirtomaksuista ja niiden hintojen muutoksista. Se on siis pidemmällä aikavälillä kustannustehokas tapa hankkia sähköt esimerkiksi vapaa-ajan asunnolle, Enefitin toimitusjohtaja Ville Pentti sanoo.

Mökkisähköjen tehot myös riittävät mukavaan asumiseen. Tuote sopii erityisen hyvin kaikille niille, jotka haluavat tehdä kestäviä energiavalintoja, mutta kaipaavat sähkön tuomaa mukavuutta. Mökkisähköjen avulla arjen helppoudesta ei tarvitse tinkiä mökkeillessäkään – sijaitsi mökki sitten missä vain, niemennokassa tai tunturin juuressa.

Enefit Mökkisähköt on suunniteltu pohjoisen ilmastoon. Valikoimaan kuuluu erilaisia järjestelmiä, jotka mitoitetaan asiakkaan käyttötarpeen mukaan. Sopivin järjestelmä löytyy miettimällä, millaisia sähkölaitteita haluaa käyttää ja milloin. Kesämalli toimii täysin aurinkovoimalla eli varastoi aurinkopaneelien keräämän energian talteen. Ympärivuotisen käytön järjestelmään kuuluu lisäksi hiljainen generaattori. Se varmistaa, että sähköä riittää myös talven pimeydessä, kun akustoihin varastoitu aurinkoenergia on jo käytetty. Koko vuoden ajalta tarkasteltuna talvijärjestelmä saa energiansa jopa 90–95-prosenttisesti auringosta.

Tutustu tuotteeseen lisää ja pyydä tarjous: www.enefit.fi/mokkisahkot.